web analytics
Angels Healing Light
Engelen Healing

Engelen Healing

De Engelen Healing is krachtig, puur en direct. De hoge frequenties brengen licht, verbinding en onvoorwaardelijke liefde in je energieveld en bewustzijn. Deze healing ontvang je op afstand of in de praktijk.

Je raakt verwond bij afwijzing, een kwetsende opmerking, trauma of voorwaardelijke liefde. Een wond die niet kan helen, blijft achter in je energieveld en bewustzijn. Hierop volgt aanpassing van je gedrag, om jezelf beter te beschermen. Met als gevolg dat je oorspronkelijke licht wordt afgedekt. Zoals bij het omslaan van een deken, dat je tegelijkertijd beschermt maar ook je afdekt tegen invloeden van buiten.

Golven helder licht

De frequenties van Angels Healing Light brengen golven van helder licht. Wat tot diep in je cellen en bewustzijn reikt. De klachten helen, met behulp van dit energetische licht. De ‘omgeslagen deken’ laat los, het licht neemt van binnen toe. Dit heeft invloed op je gedachten, emoties, weefsels en spirituele verbondenheid.

Over engelen

Engelen zijn wezens van licht. Zo fel en helder, dat het onze aardse ogen zou verblinden. Engelen laten hierom hun aanwezigheid vaak op een andere manier merken. Ontstegen van het Aardse, zien ze alles vanuit een ander en zeer helder bewustzijn. Engelen komen van de bron van onvoorwaardelijke liefde en helpen iedereen herinneren dat liefde onvoorwaardelijk is. De healing van een engel of lichtmeester is direct, zeer liefdevol en heel krachtig.

Wanneer Engelen Healing

Engelen Healing is geschikt voor de behandeling van een groot scala aan klachten. Van fysieke klachten tot gebrek aan inspiratie, veilige grenzen of verlies van bestemming. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik met je bespreken wat mogelijk is, naast wat buiten de verwachting valt.

Resultaat

Algemeen nemen klachten af en neemt licht en de innerlijke helderheid toe. Daarnaast wordt de ervaring van onvoorwaardelijke acceptatie en een bewustere verbinding met engelen vaak genoemd. Op persoonlijk niveau verschilt het resultaat van de healing, de variatie hiervan is heel breed.

Angels Healing Light

De Engelen Healing wordt gegeven met de lichtfrequenties van Angels Healing Light.

Engelen Healing

OnlineSessie (30 min)
55,- EUR
Zoom