web analytics
Inzicht van Chamuël
Inzicht van Chamuël

Inzicht van Chamuël

De engel Chamuël staat voor liefde. Hij nodigt ons uit om te zien dat alles uit liefde bestaat en uit liefde is gemaakt. Hij daagt hiermee onze concepten van wat goed en slecht is uit. Maar er is meer.

Iets verloren

Een van de dingen waar engel Chamuël ons mee kan helpen, is vinden wat je hebt verloren. Hiermee helpt hij alledaagse dingen vinden, zoals het vinden van een verloren sleutel en ook met de grotere dingen, zoals het terugvinden van je geloof en vertrouwen. Dus toen de sleutel van mijn kast kwijtraakte, vroeg ik Chamuël om hulp.

Hulp vragen

Na vertwijfeld zoeken in alle hoeken van het huis, zat ik een paar dagen later ’s avonds met mijn oudste. Het onderwerp engelen kwam zomaar ter sprake. Hierop pakte ik het doosje met de kleine flesjes, met gechannelde engelenenergieën, en Chamuël vroeg mijn aandacht. Me eraan herinnerend dat hij de helper is die helpt kwijtgeraakte zaken terug te vinden. ‘Chamuël’, vroeg ik, ‘kun je me helpen mijn sleutel terug te vinden. Ik wil het kastje weer vlot kunnen openen’. Binnen een paar minuten na mijn vraag, trok een hoek van de huiskamer mijn aandacht. Ik keek ernaar en terwijl ik dat deed, was het alsof iemand me influisterde om onder het kleed te kijken dat daar lag. Een plaatje van de kleur turkoois begeleidde het.

Boodschappen van engelen

Het was helemaal niet logisch, de sleutel zou ik daar nooit hebben neergelegd. Maar, bekend met hoe engelen en het universum communiceren, ik keek desondanks onder het kleed. En wat denk je… daar vond ik de sleutel met zijn turkooizen touwtje. Mijn oudste herinnerde zich ineens dat ze hem daar had verstopt en vergeten was. Het verhaal werd nog mooier toen mijn zoon de volgende ochtend vertelde over zijn droom. Hij droomde dat ik de sleutel onder het kleedje had gevonden. We werden allemaal herinnerd aan hoe bijzonder de engelen werken en ons op verschillende manieren boodschappen sturen.

Vraag Chamuël

Dus, als je iets wilt terugvinden dat kwijt is, roep dan engel Chamuël om hulp. Dit kan zonder een speciaal ritueel. Houd gewoon je hart open en je geest helder. En wees duidelijk in je vraag. Sta daarna open voor de subtiele signalen die je Chamuëls antwoord onthullen.