web analytics
Angels Healing Light
De engelen

De engelen

Maak kennis met de engelen en de lichtmeesters van Angels Healing Light. Elke engel heeft zijn eigen krachten en focus. Hieronder vind je overzicht van alle beschikbare energieën voor Angels Healing Light.

Aartsengelen en engelen

Engel Ariël

Engel Ariël maakt een verbinding met je kracht en je innerlijke natuur. Ze is verbonden met de natuur en brengt ook jouw ware natuur naar voren. Je interesse in de natuur en het contact met dieren, bomen, insecten, planten en natuurwezens neemt toe. De energie van engel Ariël helpt je pure waarden naar boven te brengen. Haar energie is krachtig met veel zachtheid.

Engel Azraël

Engel Azraël is de engel van de dood. Azraël is een zeer warme en liefdevolle engel die licht en hoop geeft. Hij helpt niet alleen terminaal zieken en overledenen om in alle berusting en vertrouwen over te laten gaan, ook kan hij je helpen bij het maken van grote overgangen. Bijvoorbeeld als je een ingrijpende ziekte, verhuizing, ontslag of een scheiding doormaakt. Engel Azraël zet gevoelens van verlies en angst, om naar hoop en vertrouwen. Zijn energie voelt als het warme, zachte zomerlicht, als de zon over zijn hoogtepunt heen is.

Aartsengel Chamuël

Aartsengel Chamuël brengt vrede. Een vredig en zacht gevoel in jezelf en het besef dat je ook mag ontspannen. Hij helpt het idee van ‘moeten’ los te laten, bij Chamuël mag je simpelweg ‘zijn’. Zijn energie laat je sneller accepteren. Het is zoals het is, en dat is goed. Verder is aartsengel Chamuël je beste helper als je iets kwijt bent geraakt. Vraag hem je huissleutel, je droombaan of zaken als plezier, vriendschappen of spontaniteit terug te vinden. Aartsengel Chamuël voel je als een zachte, koesterende energie. Hij vormt een duo met aartsengel Charity.

Aartsengel Charity

Aartsengel Charity laat de energie in je vrij stromen. Ze maakt het leeg in jou, door belemmerende overtuigingen weg te nemen. Door haar energie voel je ruimte om te ontvangen, je eigen wensen te vormen die tot vrede in jezelf leidt. Haar energie is zacht en liefdegevend. Samen met aartsengel Chamuël vormt ze het duo dat staat voor innerlijke vrede en voor liefde.

Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël is de aartsengel van kracht, het kleine kind en communicatie. Hij is de beschermer van jonge kinderen en ook van het kind in jezelf. Met zijn helderheid en kracht herinnert hij je aan je eigen kracht, het licht in jezelf. Aartsengel Gabriël stimuleert en inspireert creatieve mensen zoals schrijvers, kunstenaars, dichters. Als boodschapper creëert hij gunstige omstandigheden zodat jouw boodschap bij de juiste mensen aankomt. Zijn energie werkt op het tweede en derde chakra en is verbonden met de organen onder in de buik.

Aartsengel Haniël

Aartsengel Haniël verbind je met de zachte en vrouwelijke kanten in jezelf. De engel helpt bij angst voor de vrouwelijke en scheppende kracht en als je intuïtie opnieuw mag worden geopend of gestimuleerd. Aartsengel Haniël brengt nieuw evenwicht als de mannelijke energie teveel is ontwikkeld, brengt intuïtieve gaven naar boven, heelt vrouwenkwalen, verbind met de ritmes van de natuur en laat bewustworden dat in zachtheid ook kracht schuilt. Werkt op de keel.

Aartsengel Jeremiël
Engel Jofiël

Engel Jofiël brengt positieve en fijne energie om negatieve of sombere gedachten op te frissen. Als de leefomgeving opnieuw mag worden geordend om een lichter en beter evenwicht te creeëren. Engel Jofiël helpt met het loslaten van lagere energieën uit de omgeving, brengt meer licht en vreugde ervoor terug. Geeft een goede ondersteuning als veranderingen nodig zijn. Werkt op het derde chakra (zonnevlecht).

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron is een geschenk voor hoogsensitieve-, indigo- en nieuwetijdskinderen of als je zelf zo een kind bent (geweest). Hij schept helderheid, ruimte en geeft ordening, brengt daarmee rust in je dagelijks leven. Hij helpt met de verfijning van het energetisch systeem, vloeit emoties af en geeft heling voor het hele systeem. Met de Metatron Kubus kunnen alle chakra’s worden gereinigd en geheeld.

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël helpt je goed te aarden, zuivert en beschermt de aura van lagere energieën en/of entiteiten, licht en het doorsnijden van etherische- of afhankelijkheidskoorden. Aartsengel Michaël brengt je in het eigen krachtcentrum en stimuleert om de innerlijke waarheid uit te spreken. Werkt op het vijfde chakra (keel).

Engel Muriël
Engel Nathaniël

Engel Nathaniël is de engel die je krachtig helpt om vanuit passie te leven. Hij duwt je op je levenspad door de laatste randjes angst en overtuiging weg te halen en je focus te verscherpen. Nathaniël draagt het vuurzwaard, waarmee hij karmische banden verwijdert en een brandende passie in jezelf laat oplaaien. Het is een krachtige energie die voortstuwt, overtuigt en leidt.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël heelt je hart en verbind je met je hart. Hij werk op je hartchakra, helpt je hart weer te openen. Aartsengel Rafaël bevordert healing op elk vlak, verbind opnieuw met de eigen natuur, de natuur om ons heen en laat de hart-energie weer stromen. Is een vertrouwenwekkende aanwezigheid en beschermer tijdens reizen. Werkt op het vierde chakra (hart).

Aartsengel Raguël

Aartsengel Raguël brengt harmonie op emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Aartsengel Raguël brengt disharmonie in balans en brengt vrede, herstelt verstoringen op een hoog-etherisch niveau waardoor zijn werking zich subtiel laat merken. Op een lager niveau brengt hij vrede in verstoorde relaties, brengt communicatie op gang en werkt op het vermogen om met anderen te kunnen verbinden. Zorgt voor nieuwe vriendschappen en betere en harmonieuze communicatie. Werkt op het vijfde chakra (keel).

Aartsengel Raziël

Aartsengel Raziël helpt om de diepere waarheden in jezelf te ontdekken. Diepe blokkades worden opgeruimd en diepe inzichten vrijgegeven. Deze energie kan de paranormale vermogens verder ontwikkelen. Is verbonden met de regenboog en de kleuren van de regenboog.

Engel Sachiël

.

Engel Sandalfon

Engel Sandalfon stimuleert je innerlijke expressie. Engel Sandalfon stimuleert de muzikale ontwikkeling en de vrije uiting van de innerlijke expressie met name via muzikaliteit, klank en muziek.

Engel Serafiël
Engel Uriël

Aartsengel Zadkiël

Aartsengel Zadkiël heelt de blokkades in je hoofd. Als je veel gedachtes hebt waardoor je hoofd vol en vast lijkt te zitten, helpt Zadkiël door je mentale energie vrij te maken. Gedachten worden helder en samenhangend, het geheugen gaat vooruit en de energie bij je hoofd wordt lichter. Zadkiël maakt gedachten rustig, laat je aarden en rustig slapen. Verder maakt het blokkades vrij op het spirituele vlak en stimuleert deze ontwikkeling. Verwijdert negatieve energieën door middel van de violette vlam. Het is een kalme energie, het brengt rust. Werkt op het zevende chakra (kruin).

Lichtwezens

Elfje

Elfje is een vrolijk licht wat je doet denken aan de lente. Speels en springerig brengt de energie van elfje gevoelens van blijheid en luchtigheid. Het laat je thuisvoelen op deze planeet en laat je eenvoudiger verbinding leggen met het planten- en bomenrijk, de dieren en de natuur. Daarnaast helpen elfje ook graag met het verfraaien en tot bloei laten komen van je tuin. Deze energie helpt helen, helpt manifesteren en helpt om een diepere verbinding te maken met de natuur en al haar wezens. Werkt op het derde en vierde chakra (maag-hart).

Moeder Maria

Moeder Maria geeft je een gevoel van geborgenheid en warmte. Ze heeft een zeer vrouwelijke energie, waardoor je je gekoesterd voelt alsof je in haar warme moederschoot bent. Maria verbind je met je hart, ze brengt gevoelens van troost en ze voedt. Ze laat je helemaal ‘zijn’ en geeft onvoorwaardelijke acceptatie. Het bij jezelf thuiskomen staat bij deze energie centraal. Moeder Maria werkt samen met Aartsengel Rafaël, samen zijn ze het power-koppel dat de hart-energie zuivert en versterkt.