web analytics
Angels Healing Light
Wist je dat…

Wist je dat…

De engelen praten wat af, ook tegen mij. Met hun boodschappen willen ze je laten zien hoe ze je kunnen helpen. Maar ook door je een hart onder de riem te steken. Een nieuw bericht wordt bovenaan geplaatst.

Wist je dat…

…een engel nooit ‘ nee’ tegen je zegt? Engelen gaan uit van het grotere geheel en respecteren je vrije wil. Zelfs als je iets vraagt wat slecht uitpakt. Want in het grote geheel zien ze dit als een les. Een les die wordt geleerd door de ervaring die je opdoet, na je vraag. De engelen kijken met compassie toe en staan altijd klaar om je opnieuw te helpen.

…een engel antwoord door iets in beweging te zetten? De beweging brengt – in een keten van reacties – het antwoord bij je. Vaak in de vorm van een symbool: een veertje, een toevallig liedje wat je hoort, een toevallige ontmoeting, een titel van een boek wat je plots te binnen schiet. Let daarom goed op subtiele signalen en weet dat je altijd wordt gesteund.

…een engel helpt uit pure liefde voor alles wat is? Pure liefde voor jou, voor mij, voor de dieren, planten, bomen, de Aarde. Ze zien je als dappere ziel die ‘ja’ zei tegen het leven op aarde. En nu je het hier een beetje kent, weet je hoe dapper je bent.